Šperos.lt > Medicina > Maisto sauga ir kokybė

Maisto sauga ir kokybė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Summary. Santrauka. Įvadas. Pagrindinės maisto saugos sąvokos. Literatūros apžvalga. Maisto technologija. Produktas kokybės komunikacijoje. Produkcijos kokybė ir jos vertinimas. Nauji reikalavimai produkcijos kokybei. Kokybė ir ją kuriančių veiksnių visuma. Lietuvos maisto kokybės ir saugos tinklas. Maisto higienos reikalavimai. Bendrieji kontrolės principai. Europos sąjungos (ES) veikla maisto saugos srityje. Projektas Safefoodnet. Vartotojų teisių apsaugos įstatymas. Vartotojų skundų tyrimas. Tyrimo metodika. Anketinės apklausos analizė ir apibendrinimas. Išvados. Priedai (6).
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Diplominiai darbai
Kategorija:
Apimtis:

72 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 409.85 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą