Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Medicina>Maisto sauga ir kokybė
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Maisto sauga ir kokybė

  
 
 
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768697071727374
Aprašymas

Summary. Santrauka. Įvadas. Pagrindinės maisto saugos sąvokos. Literatūros apžvalga. Maisto technologija. Produktas kokybės komunikacijoje. Produkcijos kokybė ir jos vertinimas. Nauji reikalavimai produkcijos kokybei. Kokybė ir ją kuriančių veiksnių visuma. Lietuvos maisto kokybės ir saugos tinklas. Maisto higienos reikalavimai. Bendrieji kontrolės principai. Europos sąjungos (ES) veikla maisto saugos srityje. Projektas Safefoodnet. Vartotojų teisių apsaugos įstatymas. Vartotojų skundų tyrimas. Tyrimo metodika. Anketinės apklausos analizė ir apibendrinimas. Išvados. Priedai (6).

Ištrauka

Tikslas – aprašyti maisto produktų saugos valdymo ypatumus, aprašyti maisto technologijos ypatumus, paanalizuoti produkcijos kokybę ir jos vertinimą, aptarti naujus reikalavimus produkcijos kokybei, išanalizuoti kokybės sąvoką ir ją kuriančių veiksnių visumą, supažindinti su Lietuvos maisto kokybės ir saugos tinklo projektu. Taip pat ištirti ar viešosiose maitinimo įstaigose, maisto produktais prekiaujančiose įmonėse laikomasi higienos normų, taip pat ar išlaikyta maisto kokybė ir sauga, susipažinti su maisto produktų laikymo, tvarkymu, darbuotojų ir technologijų higienos reikalavimais. Aprašyti maisto produktų saugos valdymo ypatumus.
Darbo uždaviniai:
1. Apžvelgti maisto kokybės bei saugos terminus;
2. Išsiaiškinti viešosiose maitinimo įstaigose dirbančių asmenų supratimą apie maisto saugą ir kokybę;
3. Išsiaiškinti ar viešosiose maitinimo įstaigose dirbantys asmenys laikosi higienos normų, bei naudojasi apsisaugojimo priemonėmis, kad nebūtų užkrėstas maistas;
4. Išsiaiškinti ar skirimas dėmesys maisto pakuotei, ar tenkina ant maisto produktų etikečių teikiama informacija;
Tyrimo objektas : Viešosios maitinimo įstaigos ir maisto produktais prekiaujančios įmonės.
Hipotezė:
Viešosios maitinimo įstaigos ir maisto produktais prekiaujančios įmonės laikosi mitybos higienos normų bei išlaiko kokybišką maistą.
Tyrimo metodai
Šiam baigiamajam darbui atlikti buvo panaudota:
Anketinė apklausa;
Stebėjimas;
Normatyvinių dokumentų analizė;
Literatūros analizė;
Paieška internete. ...

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2007-11-14
DalykasMedicinos diplominis darbas
KategorijaMedicina
TipasDiplominiai darbai
Apimtis72 puslapiai 
Literatūros šaltiniai29
Dydis409.85 KB
Autoriusgaisras
Viso autoriaus darbų13 darbų
Metai2007 m
Klasė/kursas3
Mokytojas/DėstytojasRegina Kondrotienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
FakultetasSveikatos priežiūros fakultetas
Failo pavadinimasMicrosoft Word Maisto sauga ir kokybe [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Diplominiai darbai
  • 72 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 3 Klasė/kursas
  • Regina Kondrotienė
  • 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą